Asked By: Jake Hall Date: created: Mar 24 2023

Contents

Hoe kan ik iPhone herstarten

Answered By: Ralph King Date: created: Mar 25 2023

Een iPhone SE (1e generatie), 5 of ouder herstarten –

Houd de bovenste knop ingedrukt tot de schuifknop ‘zet uit’ verschijnt. Versleep de schuifknop en wacht 30 seconden totdat het apparaat is uitgeschakeld. Als het apparaat is vastgelopen of niet meer reageert, start je het geforceerd opnieuw op, Om het apparaat weer in te schakelen, houd je de bovenste knop ingedrukt totdat je het Apple logo ziet.

Hoe lang duurt het resetten van een iPhone?

2. Harde reset op nieuwere iPhones uitvoeren – Als je iPhone opnieuw opstarten je problemen niet verhelpt, is een harde reset een tweede oplossing. Je iPhone resetten kan het beste op de manier die we hier beschrijven, omdat je zo geen data verliest. De manier waarop je je iPhone reset, hangt af van het model dat je hebt.

Druk op de volume-omhoogknop en laat deze weer los; Druk snel daarna op de volume-omlaagknop en laat deze weer los; Houd vervolgens de zijknop ingedrukt en laat deze pas los wanneer het Apple-logo verschijnt.

Op de iPhone 7 en 7 Plus is het wat simpeler. Houd daarop de volume-omlaagknop en de powerknop tegelijk ingedrukt. De iPhone zal vanzelf afsluiten en opnieuw opstarten, wat ongeveer 10 tot 20 seconden duurt. Iphone Indisponible Que Faire Laat de knoppen los als het Apple-logo in beeld verschijnt en wacht totdat de reset is voltooid. Het kan even duren voordat je telefoon weer helemaal is opgestart. In veel gevallen is deze reset genoeg om je iPhone weer werkend te krijgen. Deze techniek werkt alleen op de iPhone 7, hieronder lees je hoe een harde reset op oudere iPhones werkt.

Asked By: Cole Gonzales Date: created: Mar 10 2023

Hoe zet je een iPhone in herstelmodus

Answered By: Christian Ross Date: created: Mar 12 2023

Update of herstel van iPhone of iPod touch lukt niet Je kunt je iOS-apparaat in de herstelmodus zetten en vervolgens herstellen via je computer. In deze situaties moet je mogelijk de herstelmodus gebruiken om je apparaat te herstellen:

 • Je computer herkent het apparaat niet of meldt dat het apparaat in de herstelmodus staat.
 • Als het scherm al meerdere minuten is vastgelopen op het Apple logo zonder een voortgangsbalk weer te geven.
 • Het herstelmodusscherm wordt weergegeven.

Meer informatie over wat je moet doen gedurende meerdere minuten op het scherm ziet.

 1. Zorg ervoor dat je, Als je iTunes gebruikt, zorg dan dat je de hebt.
 2. Sluit je apparaat op de computer aan met een USB-kabel.
 3. Op een Mac met macOS Catalina of nieuwer open je de Finder. Op een Mac met macOS Mojave of ouder, of een pc, open je iTunes. Als iTunes al is geopend, sluit je het en open je het opnieuw.,
 4. Houd het apparaat verbonden en wacht tot het scherm van de herstelmodus wordt weergegeven:
  • iPhone 8 of nieuwer, inclusief iPhone SE (2e generatie): druk kort op de volume-omhoogknop en laat deze weer los. Druk kort op de volume-omlaagknop. Houd vervolgens de zijknop ingedrukt totdat je het scherm van de herstelmodus ziet.
  • iPhone 7, iPhone 7 Plus en iPod touch (7e generatie): houd de bovenste knop (of de zijknop) en de volume-omlaagknop tegelijkertijd ingedrukt. Blijf ze ingedrukt houden tot je het scherm van de herstelmodus ziet. Iphone Indisponible Que Faire
  • iPhone 6s of ouder, inclusief iPhone SE (1e generatie), en iPod touch (6e generatie) of ouder: houd de thuisknop en de bovenste knop (of zijknop) tegelijk ingedrukt. Blijf ze ingedrukt houden tot je het scherm van de herstelmodus ziet. Iphone Indisponible Que Faire
 5. . Kies ‘Werk bij’ wanneer je de optie krijgt om bij te werken of te herstellen. Wacht tot de computer de software voor het apparaat heeft gedownload. Als het downloaden langer duurt dan 15 minuten en het scherm van de herstelmodus op je apparaat wordt gesloten, wacht je tot het downloaden is voltooid en herhaal je vervolgens stap 3. Iphone Indisponible Que Faire
 6. wanneer de update of het herstel is voltooid.
 • als je een fout krijgt wanneer je je iPhone of iPod bijwerkt of herstelt.
 • Als je het apparaat niet kunt bijwerken of herstellen met de herstelmodus, als je de herstelmodus niet kunt gebruiken omdat er een knop kapot is, of als het apparaat wordt geblokkeerd door het activeringsslot, kun je,
You might be interested:  Que Répondre À Un Homme Qui A Envie De Toi

: Update of herstel van iPhone of iPod touch lukt niet

Asked By: Devin Lopez Date: created: Feb 24 2023

Hoe lang is je iPhone geblokkeerd

Answered By: Isaiah Adams Date: created: Feb 27 2023

iPhone geblokkeerd: minuten wachten? – Iphone Indisponible Que Faire Toetst iemand zes keer de verkeerde code in, dan wordt het iOS-apparaat één minuut vergrendeld – alleen het alarmnummer kan nog gebeld worden. Is de zevende poging weer fout, dan duurt de blokkering vijf minuten. Na de achtste fout is de wachttijd een kwartier, na de negende een uur.

 • De angst dat een enthousiast kind even tien foute inlogpogingen doet is dus minder gegrond: dat duurt een kleine anderhalf uur.
 • Bovendien wordt het apparaat na de tiende mislukte poging sowieso vergrendeld, ook als je ‘Wis gegevens’ hebt uitgeschakeld.
 • De enige manier om het nog aan de praat te krijgen, is via de herstelmodus.

Daarbij wordt het apparaat sowieso gewist. Het enige verschil dat deze functie dus maakt, is als volgt: wil je het wissen en herstellen zelf doen, of mag de iPhone dit automatisch voor je doen? De tweede optie is dan een stuk gemakkelijker! Het einde van het iPhone-tijdperk : iTip: iPhone geblokkeerd na foute code? Zo lang duurt het! – iCreate

Asked By: Austin Anderson Date: created: Sep 11 2023

Hoe ontgrendel ik mijn iPhone via iTunes

Answered By: Daniel White Date: created: Sep 13 2023

Je iPhone ontgrendelen met iTunes – Als je je telefoon al met iTunes hebt gesynchroniseerd, kan je dit programma ook gebruiken om je iPhone te ontgrendelen. Sluit hem aan op je computer met een USB-kabel en start iTunes. Klik op het icoontje op je iPhone en kies ‘iPhone herstellen’.

Als je ‘Lokaliseer mijn iPhone’ hebt aangevinkt in de instellingen, zal iTunes eerst vragen om het vinkje uit te zetten. Je toestel wordt dan uit de app verwijderd en je kan eventueel een reservekopie installeren. Nogmaals, vergeet niet dat dit je iPhone zal herstellen naar de oorspronkelijke staat. Je moet dus opnieuw een wachtwoord instellen als je je iPhone opstart.

Kies er een dat je zeker zal onthouden.

Hoe geef je je telefoon een harde reset?

Het alternatief voor een hard reset: de soft reset – Bij een zogenaamde soft reset blijven je foto’s en andere bestanden gewoon bewaard in je Android-smartphone, samen met je instellingen, Het is dus als het ware een variant op het verwijderen van de batterij, om zo je gsm die niet meer werkt opnieuw te helpen met opstarten.

 • En een veel minder ingrijpend alternatief voor de hard reset.
 • Een soft reset op je Android-smartphone doe je zo.
 • Hou de power button drie tot tien seconden lang ingedrukt.
 • Doe dit totdat het Samsung-logo (of van een andere fabrikant) op je scherm verschijnt.
 • In heel wat gevallen is een hard of soft reset echter helemaal niet nodig.

Ga daarom eerst met deze drie tips aan de slag:

Wat is een harde reset iPhone?

Wat is een harde reset? – Om verwarring te voorkomen willen we eerst even iets duidelijk maken: Een ‘harde reset’ ( hard reset ) is niet hetzelfde als een ‘fabrieksreset’ ( factory reset ). Hoewel deze twee termen vaak door elkaar gehaald worden, verwijzen ze toch echt naar twee verschillende dingen.

 • Met een fabrieksreset zet je je iPhone terug naar de fabrieksinstellingen.
 • Daarbij worden alle gegevens verwijdert en wordt alles teruggezet naar hoe je iPhone was toen je hem kocht.
 • Dit doe je eigenlijk alleen wanneer andere oplossingen niet werken, of wanneer je je iPhone wilt wissen voor verkoop – en pas nadat je een volledige backup hebt gemaakt of je gegevens hebt overgezet naar een nieuw toestel.
You might be interested:  Que Manger Après Une Gastro

Een harde reset is simpelweg het geforceerd herstarten van je iPhone, wat ervoor zorgt dat het werkgeheugen wordt leeggemaakt. In tegenstelling tot bij een fabrieksreset blijven je gegevens bij een harde reset gewoon op je iPhone staan. Het zou wel kunnen dat als je bijvoorbeeld bezig was met het typen van een berichtje toen je iPhone vastliep, dat bericht niet bewaard is gebleven.

Wat gebeurt er als je een harde reset doet?

Als je alle gegevens van je telefoon wilt verwijderen, kun je de telefoon terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Je telefoon terugzetten naar de fabrieksinstellingen wordt ook wel formatteren of een harde reset genoemd.

Hoe kan je in een iPhone komen zonder code?

Als je de toegangscode van je iPhone bent vergeten iPhone-toegangscode vergeten? Lees hier hoe je je iPhone in de herstelmodus zet, zodat je deze kunt wissen en opnieuw kunt configureren. Als je te vaak een onjuiste toegangscode invoert op het toegangsscherm van je iPhone, krijg je een melding dat de iPhone is geblokkeerd.

Lees wat je moet doen,) Als je je toegangscode niet meer weet, moet je de iPhone met behulp van een computer in de herstelmodus zetten. In de herstelmodus kun je de iPhone wissen, waarna je deze opnieuw kunt configureren. Nadat je de iPhone hebt gewist, kun je je gegevens en instellingen herstellen vanaf een reservekopie.

Als je geen reservekopie van je iPhone hebt, kun je deze configureren als nieuw apparaat en vervolgens alle gegevens downloaden die je in iCloud hebt bewaard. Iphone Indisponible Que Faire Voor dit proces heb je een Mac of pc nodig. Als je een pc gebruikt, moet je Windows 10 of hoger gebruiken en moet, Ook heb je de kabel nodig die bij de iPhone is geleverd (of een andere, compatibele kabel) om de iPhone op de computer aan te sluiten. Als je geen computer hebt en er geen kunt lenen, ga je voor hulp naar een,

 1. Koppel de iPhone los van de computer als deze is aangesloten.
 2. Schakel de iPhone uit met de methode voor jouw iPhone-model:
  • iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X en nieuwer, inclusief iPhone SE (2e en 3e generatie): houd de zijknop en de volume-omlaagknop ingedrukt tot je de schuifknop ‘Zet uit’ ziet. Iphone Indisponible Que Faire
  • iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s en iPhone 6: houd de zijknop ingedrukt tot je de schuifknop ‘Zet uit’ ziet. Iphone Indisponible Que Faire
  • iPhone SE (1e generatie), iPhone 5s en ouder: houd de bovenste knop ingedrukt tot je de schuifknop ‘Zet uit’ ziet. Iphone Indisponible Que Faire
 3. Sleep de schuifknop om de iPhone uit te schakelen en wacht een minuut om er zeker van te zijn dat deze volledig wordt uitgeschakeld.
 1. Bekijk alvast welke knop op je iPhone je in de volgende stap ingedrukt moet houden:
  • Op een iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X en nieuwer, inclusief iPhone SE (2e en 3e generatie) gebruik je de zijknop. Iphone Indisponible Que Faire
  • Op een iPhone 7 en iPhone 7 Plus gebruik je de volume-omlaagknop. Iphone Indisponible Que Faire
  • Op een iPhone SE (1e generatie) en iPhone 6s en ouder gebruik je de thuisknop. Iphone Indisponible Que Faire
 2. Houd de juiste knop voor jouw iPhone ingedrukt terwijl je de iPhone meteen op de computer aansluit. Laat de knop niet los.
 3. Blijf de knop ingedrukt houden totdat je het herstelmodusscherm op de iPhone ziet en laat dan los. Iphone Indisponible Que Faire Als je het toegangsscherm ziet, moet je en opnieuw beginnen.

Als het niet lukt om het scherm van de herstelmodus op de iPhone te krijgen en je hulp nodig hebt,,

 1. Zoek je iPhone op in de Finder of in iTunes op de computer waarop deze is aangesloten. (Lees hier hoe je,)
 2. Kies ‘Herstel’ wanneer je de opties ‘Herstel’ en ‘Werk bij’ te zien krijgt. De software voor je iPhone wordt nu gedownload op de computer en de herstelprocedure wordt gestart. Als het downloaden langer dan een kwartier duurt en het apparaat uit de herstelmodus gaat, wacht je tot de download klaar is. Vervolgens en begin je opnieuw.
 3. Wacht tot het proces is voltooid. Wanneer het proces is voltooid, wordt je apparaat herstart en wordt er een configuratiescherm weergegeven.
 4. Koppel de iPhone los van computer. Nu kun je,
You might be interested:  Qu'Est-Ce Que La Ferritine

Nuttig? Hartelijk dank voor uw feedback. : Als je de toegangscode van je iPhone bent vergeten

Asked By: Harold Powell Date: created: Sep 07 2023

Hoe lang kan een iPhone geblokkeerd zijn

Answered By: Gilbert Barnes Date: created: Sep 07 2023

iPhone geblokkeerd: minuten wachten? – Iphone Indisponible Que Faire Toetst iemand zes keer de verkeerde code in, dan wordt het iOS-apparaat één minuut vergrendeld – alleen het alarmnummer kan nog gebeld worden. Is de zevende poging weer fout, dan duurt de blokkering vijf minuten. Na de achtste fout is de wachttijd een kwartier, na de negende een uur.

 1. De angst dat een enthousiast kind even tien foute inlogpogingen doet is dus minder gegrond: dat duurt een kleine anderhalf uur.
 2. Bovendien wordt het apparaat na de tiende mislukte poging sowieso vergrendeld, ook als je ‘Wis gegevens’ hebt uitgeschakeld.
 3. De enige manier om het nog aan de praat te krijgen, is via de herstelmodus.

Daarbij wordt het apparaat sowieso gewist. Het enige verschil dat deze functie dus maakt, is als volgt: wil je het wissen en herstellen zelf doen, of mag de iPhone dit automatisch voor je doen? De tweede optie is dan een stuk gemakkelijker! Het einde van het iPhone-tijdperk : iTip: iPhone geblokkeerd na foute code? Zo lang duurt het! – iCreate

Hoe zet je een iPhone in herstelmodus?

Update of herstel van iPhone of iPod touch lukt niet Je kunt je iOS-apparaat in de herstelmodus zetten en vervolgens herstellen via je computer. In deze situaties moet je mogelijk de herstelmodus gebruiken om je apparaat te herstellen:

 • Je computer herkent het apparaat niet of meldt dat het apparaat in de herstelmodus staat.
 • Als het scherm al meerdere minuten is vastgelopen op het Apple logo zonder een voortgangsbalk weer te geven.
 • Het herstelmodusscherm wordt weergegeven.

Meer informatie over wat je moet doen gedurende meerdere minuten op het scherm ziet.

 1. Zorg ervoor dat je, Als je iTunes gebruikt, zorg dan dat je de hebt.
 2. Sluit je apparaat op de computer aan met een USB-kabel.
 3. Op een Mac met macOS Catalina of nieuwer open je de Finder. Op een Mac met macOS Mojave of ouder, of een pc, open je iTunes. Als iTunes al is geopend, sluit je het en open je het opnieuw.,
 4. Houd het apparaat verbonden en wacht tot het scherm van de herstelmodus wordt weergegeven:
  • iPhone 8 of nieuwer, inclusief iPhone SE (2e generatie): druk kort op de volume-omhoogknop en laat deze weer los. Druk kort op de volume-omlaagknop. Houd vervolgens de zijknop ingedrukt totdat je het scherm van de herstelmodus ziet.
  • iPhone 7, iPhone 7 Plus en iPod touch (7e generatie): houd de bovenste knop (of de zijknop) en de volume-omlaagknop tegelijkertijd ingedrukt. Blijf ze ingedrukt houden tot je het scherm van de herstelmodus ziet. Iphone Indisponible Que Faire
  • iPhone 6s of ouder, inclusief iPhone SE (1e generatie), en iPod touch (6e generatie) of ouder: houd de thuisknop en de bovenste knop (of zijknop) tegelijk ingedrukt. Blijf ze ingedrukt houden tot je het scherm van de herstelmodus ziet. Iphone Indisponible Que Faire
 5. . Kies ‘Werk bij’ wanneer je de optie krijgt om bij te werken of te herstellen. Wacht tot de computer de software voor het apparaat heeft gedownload. Als het downloaden langer duurt dan 15 minuten en het scherm van de herstelmodus op je apparaat wordt gesloten, wacht je tot het downloaden is voltooid en herhaal je vervolgens stap 3. Iphone Indisponible Que Faire
 6. wanneer de update of het herstel is voltooid.
 • als je een fout krijgt wanneer je je iPhone of iPod bijwerkt of herstelt.
 • Als je het apparaat niet kunt bijwerken of herstellen met de herstelmodus, als je de herstelmodus niet kunt gebruiken omdat er een knop kapot is, of als het apparaat wordt geblokkeerd door het activeringsslot, kun je,

: Update of herstel van iPhone of iPod touch lukt niet

Related Question Answers