Pourquoi Voulez Vous Travailler Chez Dominos Pizza?

Pourquoi Voulez Vous Travailler Chez Dominos Pizza
SPÉCIAL ÉTUDIANTS – Chaque année, de nombreux étudiants veulent travailler chez Domino’s Pizza pour financer leurs études et/ou se faire plaisir. C’est l’occasion de découvrir le monde professionnel avec, pour les plus motivés d’entre vous, de réelles opportunités de carrières une fois votre diplôme en poche.

Contents

Wat is het doel van Dominos?

“Order anywhere, anyhow” is de belangrijkste online missie van Domino’s. Ons doel is dat jij jouw pizza waar en wanneer dan ook kunt bestellen en dat altijd op een zo gemakkelijk mogelijke manier. Alle onderstaande technologische innovaties zorgen ervoor dat jij gemakkelijk, snel, altijd en overal jouw ideale pizza kunt samenstellen, bestellen en laten bezorgen.

Zo is er de Pizza Chef waar je jouw eigen pizza kunt samenstellen, door Order Anywhere kan je jouw pizza echt overal laten bezorgen en met de Pizza Tracker kun jij bijhouden waar jouw pizza precies is. Door deze innovaties blijft Domino’s niet alleen voorop lopen op zijn concurrenten, maar kunnen we ook zorgen voor een zo groot mogelijk gebruiksgemak.

Niemand wil namelijk veel tijd kwijt zijn aan het bestellen van een pizza, want die tijd kan je veel beter besteden! Om steeds weer nieuwe en betere bestelmogelijkheden te blijven te ontwikkelen, is er een team constant bezig met het bedenken, maken en implementeren van nieuwe innovaties.

Wat verdien je bij Domino’s pizza?

Het gemiddelde uurloon bij Domino’s varieert vanaf ongeveer € 10,52 per uur voor een Bezorger (m/v) tot ongeveer € 17,88 per uur voor een Teamleider (m/v).

Hoe oud moet je zijn voor Domino’s te werken?

Veelgestelde vragen | Dominos Jobs Hoe verloopt de sollicitatieprocedure? Solliciteer je voor een functie in de winkel? Dan neemt de manager van de winkel waar jij gesolliciteerd hebt z.s.m. contact met je op. Het verdere verloop van je sollicitatie is afhankelijk van de functie waarop je solliciteert.

Vanaf welke leeftijd mag ik bij Domino’s werken? Om bij Domino’s te kunnen werken moet je minimaal 16 jaar oud zijn. Wat zijn de kledingvoorschriften bij Domino’s? Je draagt altijd een uniform, bestaande uit een zwarte broek, zwarte polo en een pet. Ben je pizzamaker dan draag je altijd een schort. Voor onze bezorgers zijn natuurlijk helmen en jassen beschikbaar.

Is er ook personeelskorting? Zeker, er zijn speciale kortingen voor onze teamleden. Moet ik ook ‘s avonds en in het weekend werken? De openingstijden variëren per winkel. Onze winkels zijn elke dag van de week geopend. Wij verwachten van onze teamleden dat zij bereid zijn om ‘s avonds, in het weekend en op feestdagen te werken.

 1. De werktijden proberen we zo goed mogelijk af te stemmen op jouw persoonlijke behoefte en wensen.
 2. De exacte openingstijden van jouw winkel.
 3. Waarom werken bij Domino’s? Ons motto is: “Sell more pizza, have more fun!” En dat merk je in onze winkels.
 4. Samen met jouw team ga je elke keer weer de uitdaging aan om de beste pizza’s en service te leveren aan onze klanten.
You might be interested:  Comment Fonctionne Un Four A Pizza A Bois?

Je werkt in een gezellig team waar iedereen goed op elkaar in is gespeeld en waar successen worden gevierd. Daarnaast is er met ruim 300 vestigingen in Nederland altijd wel een winkel bij jou in de buurt. Door onze ruime openingstijden is een (bij)baan bij Domino’s goed te combineren met jouw studie, hobby’s en vrienden.

 1. Zo houd je voldoende tijd over om leuke dingen te doen van jouw welverdiende salaris.
 2. Ben ik verplicht om een helm te dragen als ik fietsbezorger ben? Ja.
 3. Wij hechten veel waarde aan jouw veiligheid.
 4. Daarom is het verplicht om een helm op de fiets/E-bike te dragen.
 5. Ik kan helemaal geen pizza’s maken, en nu? Maak je geen zorgen, in de winkel zijn er voldoende goede en ervaren pizzamakers die jou graag de kneepjes van het vak leren! Onze ervaring is dat iedereen een goede pizzamaker kan worden.

Ja natuurlijk! Er zijn voldoende mogelijkheden om door te groeien. Kijk eens op onze of misschien is worden wel wat voor jou? 0 : Veelgestelde vragen | Dominos Jobs

Wat zijn de regels van Domino?

Domino – spelregels.eu

Domino Het spel Domino zal gespeeld worden met 28 dominostenen. Minimaal tw.

Het spel Domino zal gespeeld worden met 28 dominostenen. Minimaal twee tot maximaal vier spelers kunnen gelijkertijd Domino spelen. Mochten er twee deelnemers zijn, dan ontvangen bij personen zeven stenen. Bij vier deelnemers krijgt elke speler vijf stenen toegewezen.

De deelnemer die met een dobbelsteen het hoogste aantal weet te gooien mag als eerste beginnen. Deze speler legt één steen op de speeltafel. Vervolgens zal er met de klok mee worden doorgespeeld. Elke volgende speler moet een steen met hetzelfde aantal ogen aan de steen plaatsen. Mocht de speler niet over zo’n steen beschikking, dan gaat de beurt over.

You might be interested:  Pourquoi Dégazer Une Pâte À Pizza?

Domino komt tot zijn einde wanneer niemand meer een steen kan toevoegen. Vervolgens zullen alle resterende stenen bij elkaar worden opgeteld, dit is het aantal strafpunten dat de deelnemer ontvangt. De winnaar van het spel start de volgende speelronde.

Hoe leg je dominostenen neer?

Voorbereiding – Leg alle 28 dominostenen met de ogen naar beneden neer en hussel deze vervolgens goed door elkaar. Speel je het spel met 2 personen? Dan krijgt ieder 7 stenen. Bij 3 tot 4 spelers zijn dit er 5. Zorg dat de tegenspelers niet kunnen zien welke dominostenen je hebt.

Hoeveel verdien je bij Dominos per maand?

Hoeveel verdient een Bezorger (m/v) bij Domino’s in Nederland? Gemiddelde Domino’s -Bezorger (m/v) maandelijks betaling in Nederland is ongeveer € 1.509, hetgeen 43% onder het landelijk gemiddelde is.

Wat verdient een pizzabezorger per uur?

Het salaris van een pizzabezorger brommer begint bij € 1.232 per maand. Het beroep pizzabezorger brommer is een variant van het beroep Koerier brommer. Het salaris van Koerier brommer ligt gemiddeld op € 1.653 bruto per maand.

Is Domino’s een horeca?

Een indrukwekkende omzetstijging voor Domino’s Pizza. Het bedrijf boekte in 2018 een omzet van €178,7 miljoen, een stijging van ruim 17 procent.8280 medewerkers telt de pizzaketen, en 268 locaties.

Wie is eigenaar van Dominos?

Facts & figures – Domino’s Pizza Nederland bv is sinds 2006 onderdeel van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master-franchisenemer in Australië, Nieuw Zeeland, Frankrijk, België, Japan en Nederland. In deze landen telt Domino’s Pizza ruim 1.200 vestigingen, waarvan 144 in Nederland.

Wat verkoopt Dominos?

Domino’s: ‘s werelds grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf. We hebben 17.000 winkels over de hele wereld. Alleen al in Nederland maken we ieder jaar meer dan 20 miljoen pizza’s. Al onze pizza’s worden vers gemaakt, direct nadat je de bestelling plaatst.

 • Er komen geen vooraf geprepareerde ingrediënten aan te pas.
 • Het deeg dat we voor de bodem gebruiken is 100% puur: het bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en is vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.
 • Ook de groenten zijn verser dan vers! En we bezorgen je pizza gemiddeld binnen 21 minuten.
You might be interested:  Pourquoi Les Couteaux À Pizza Ont Des Trous?

In alle smaken en variaties die je kunt bedenken, inclusief vegetarische, veganistische en glutenvrije opties. Eet smakelijk!

Hoeveel korting krijg je als je bij Dominos werkt?

15% korting minimaal.

Heeft Domino’s elektrische fietsen?

Inmiddels rijden er 120 elektrische fietsen in Nederland voor Domino’s en rijdt een aantal vestigingen met uitsluitend elektrische scooters.

Hoe oud moet je zijn om pizza’s te bezorgen?

Bezorgen van maaltijden: minimum leeftijd 16 jaar – Vanwege de risico’s controleert de Nederlandse Arbeidsinspectie – vaak samen met gemeente en politie – of maaltijdbezorgers veilig en gezond werken. Daaruit blijkt dat er te vaak werkgevers zijn die de regels overtreden.

 • Dan gaat het bijvoorbeeld om jongeren die te lang en/of te laat werken.
 • Eind juni 2020 was dat nog het geval bij inspecties in het Gooi, waar 15-jarigen na 21:00 uur en zelfs na 23:00 uur nog met maaltijden op pad waren.
 • De inspectieresultaten uit 2019 en begin 2020 waren aanleiding voor een aanscherping van de regels voor maaltijdbezorgers.

Sinds 1 juli 2020 geldt een minimumleeftijd van 16 jaar voor het bezorgen van maaltijden met behulp van een voertuig. Dit is een aanvulling op de regels die sowieso gelden om jongeren veilig en gezond te laten werken.

Hoeveel Domino’s in de wereld?

Domino’s : ‘s werelds grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf. We hebben 17.000 winkels over de hele wereld.

Hoe tellen ze de dominostenen?

Als je bedoelt het aantal omgevallen stenen; ze tellen het aantal niet-omgevallen stenen, en dat trekken ze af van het aantal stenen dat is neergezet.

Hoeveel medewerkers heeft Domino’s?

Facts & figures – Domino’s Pizza Nederland bv is sinds 2006 onderdeel van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master-franchisenemer in Australië, Nieuw Zeeland, Frankrijk, België, Japan en Nederland. In deze landen telt Domino’s Pizza ruim 1.200 vestigingen, waarvan 144 in Nederland.